O Mizarstvu Godeša

Mizarstvo Godeša je bilo ustanovljeno z namenom montaže stavbnega in notranjega pohištva, sčasoma pa smo svojo dejavnost izpopolnili še z izdelavo pohištva po meri. Sledimo željam in zamislim naših strank, svetujemo pri izbiri materialov in izdelujemo kakovostno pohištvo po naročilu.

Stopite z nami v stik

Potrebujete več informacij o izdelavi pohištva izdelanega po vaši meri?

Kako delamo?

Pri izdelavi pohištva smo z vami od ideje do montaže. Že ob prvem kontaktu vam nudimo možnost informativnega izračuna, ob nadaljnjem sodelovanju pa ponujamo tudi možnost sodelovanja z arhitektom. Arhitekt vaše zamisli prenese v 3D izris, glede na vaše želje in po dogovoru z vami pa lahko izris vključuje posamezne prostore ali celostno podobo vašega stanovanja – od postavitve izdelkov v prostor, do osvetljenosti, talnih oblog in barv sten.

Katere materiale uporabljamo?

Za izdelavo pohištva uporabljamo masiven les, iveral, lakiran les in mediapan lakiran s pokrivno barvo. Zaradi pestrosti materialov omejitev glede barv ni. Poleg izdelave pohištva po meri zagotavljamo tudi dobavo različnih izdelkov iz stekla – stenske obloge, na katere lepimo foto tapete ali jih prelakiramo in steklena vrata z različnimi ornamenti. Prav tako lahko pri nas poskrbimo za dobavo in montažo različnih luči, ki jih vgradimo v pohištvo – osvetljene police, notranji deli omaric in pulti. Vgrajujemo okovja najkakovostnejših proizvajalcev, po želji kupcem zagotovimo tudi dobavo bele tehnike.

Stopite z nami v stik

Potrebujete več informacij o izdelavi pohištva izdelanega po vaši meri?