Pohištvo po meri

Kot naraven in eden najbolj zdravih materialov nas les spremlja že od nekdaj. Naraven vir, ki se hitro obnavlja in ima največji letni prirastek, nam nudi toplino. Daje nam priložnost, da v svoj dom spustimo naravo in bivamo v harmoniji z njenimi darovi.

Leseno pohištvo po meri v Mizarstvu Godeša izdelujemo na tri načine: kot masivno pohištvo, iverno pohištvo in kot pohištvo v kombinaciji s furnirjem.

Stopite z nami v stik

Potrebujete več informacij o izdelavi pohištva izdelanega po vaši meri?

Kuhinje po meri

Kuhinja je središče doma. Priprava jedi, obedovanje z družino ali pitje kave s prijatelji, kuhinja je prostor, v katerem se moramo počutiti dobro. Prostor, v katerem lahko prebudimo kuharja v nas, v katerem ustvarjamo s strastjo, v katerem postrežemo z ljubeznijo. Kuhinja po meri ustreže našim željam, nas navdihuje in nam omogoča prijetno življenjsko okolje.
Mizarstvo Godeša je specializirano za izdelavo kuhinj po meri. Izdelujemo tako klasične kuhinje po meri kot tudi moderne kuhinje po meri. Nabor materialov, ki jih uporabljamo pri izdelavi kuhinje po naročilu, ponuja raznolikost tekstur, barv in oblik. Z različnimi vrstami lesa, masivnega lesa, iverala, obdelanega furnirja v pestrih barvnih niansah, kombinacijami stekla in foto-tapet, osvetlitve in s pravilno umeščenimi detajli nastane kuhinja po vaši meri.

Dnevne sobe po meri

Dnevna soba, kot osrednji prostor doma, je stičišče vseh prostorov. Pohištvo po meri vaše dnevne sobe vam omogoča, da se v dnevni sobi počutite dobro, v kateri se lahko sprostite, preberete dobro knjigo ali uživate ob filmu. Mizarstvo Godeša izdeluje dnevne sobe po meri po vaših željah, estetsko dovršene in funkcionalne.

Otroške sobe po meri

Fantovske ali dekliške, otroške ali najstniške. Otroška soba po meri je prilagojena potrebam otroka, barve so raznolike, elementi razigrani in smiselno umeščeni v prostor. V našem mizarstvu lahko za vašo otroško sobo izdelamo postelje, garderobne omare, komode, pisalne mize ter ostalo pohištvo po meri, ki otroški sobi daje razigranost in mladostnost.

Spalnice po meri

Spalnica je prostor intime, zasebnosti. Soba, v kateri se regeneriramo in si nabiramo nove moči. Prostor, ki je namenjen samo nam. V mizarstvu Godeša izdelujemo postelje, garderobne omare in komode, ki so lahko tradicionalne ali moderne. Pohištvo po meri za spalnice izdelujemo premišljeno in v skladu z željami in potrebami naših strank.

Kopalniško pohištvo po meri

V mizarstvu Godeša izdelujemo pohištvo za kopalnice povsem po vaši meri.

Predsobe po meri

Predsoba je prvi korak v našem domu. Popelje nas v toplo zavetje ter nam pove, da smo doma. Predsoba po meri je izrazitega pomena, v njej je postavljeno pohištvo, v katerega pospravimo oblačila, obutev, a hkrati želimo, da je privlačna in funkcionalna. Pri nas izdelujemo pohištvo po meri za predsobe, ki se prilega prostoru, z elementi, ki izkoristijo prostor in ga izoblikujejo.

Ostalo pohištvo po meri

V Mizarstvu Godeša izdelujemo tudi posamezno pohištvo po meri, kot so klubske mizice, kopalniško pohištvo, posteljni okvirji, regali, jedilne mize, vitrine, otroške posteljice in ostali kosi pohištva. V skladu z vašimi željami in potrebami izdelamo kos pohištva po meri, ki zapolni in izpopolni vaš dom.

Stopite z nami v stik

Potrebujete več informacij o izdelavi pohištva izdelanega po vaši meri?